Φωτια Νεα Μακρη : V4 Klkf3qjofxm / — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 1rq6mti3jiptom
1rq6mti3jiptom from img.huffingtonpost.com
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Wr8qur5yjxlgpm
Wr8qur5yjxlgpm from lookaside.fbsbx.com
Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Goojn4d79b7mum
Goojn4d79b7mum from i2.wp.com
23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Φωτια Νεα Μακρη : V4 Klkf3qjofxm / — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.